24 uurs zorg


Met de 24 uurs zorg van Bronzorg bent u verzekerd van professionele hulp. Geen extra kosten voor bemiddeling.

Met thuiszorg kan opname in een verzorgingshuis, verpleeghuis, hospice of kleinschalige woonvorm voorkomen worden. Kiezen voor Bronzorg betekent kiezen voor belevingsgerichte zorg waarbij de zorgvraag van de cliënt centraal staat.

Hierbij staan respect, persoonlijke aandacht en kwaliteit van leven binnen de huiselijke omgeving centraal.

Persoonlijk 24 uurs zorg team

Bij 24-uurs zorg bied ik als professioneel en gecertificeerd zorgverlener 24 uur per dag thuis alle verpleging en verzorging die de cliënt nodig heeft. Als u 7 dagen in de week 24 uurs zorg behoeft beschikt Bronzorg over een groot netwerk van Zelfstandige Zorg Professionals en kan u behulpzaam zijn bij het vinden van een een klein, vast zorgteam. Ik maak in overleg met u en/of mantelzorger de planning zodat men altijd weet welke zorgverlener er welke dag aanwezig is. De zorgverleners leveren kwaliteit, zij gaan uit van de wensen van de cliënt en zorgen voor een prima samenwerking met bijvoorbeeld huisarts en therapeut.

Wanneer 24 uurs zorg aan huis?

  • In de palliatieve fase, de wens om thuis te sterven
  • Dementie zoals de ziekte van Alzheimer
  • Verpleeghuisvervangende zorg
  • Eenzaamheid en behoefte aan permanent gezelschap
  • Thuis willen herstellen na een ziekenhuisopname
  • Mantelzorger kan de zorg (tijdelijk) niet op zich nemen, is wellicht toe aan een paar dagen bijkomen

De 24 uurs zorg die geboden wordt is vaak een combinatie van verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke taken.

24 uurs zorg kan om de meest uitlopende redenen ingezet worden 24 uurs zorg levBANNER1.0er ik in heel Nederland en ook daar buiten, bijv ter ondersteuning/verzorging tijdens uw (vakantie)reis. Door mijn zeer ruime (zelfstandige) reiservaring bent u denkenbij mij aan het juiste adres. Voor logistieke situaties en strubbelingen draai ik mijn hand niet om, mijn probleem oplossend  en handelen is prima ontwikkeld.

Mocht u op dit moment uitsluitend Nachtzorg nodig hebben en in regio Bergen NH wonen dan kunt u daar op deze pagina alles over lezen!

Voor een algemeen overzicht van de diensten die Bronzorg levert verwijs ik u graag naar deze pagina.