MatrixReimprinting-EFT


Mijn Matrix website is momenteel onder (re)constructie vandaar dit zeer beknopte overzicht, er is uiteraard veel meer over te vertellen. Voor meer informatie over Matrix en EFT kunt u mij tijdelijk via deze site bereiken.

Matrix Reimprinting en is Meridianen Tapping (Kloppen) Therapie ontwikkeld door Karl Dawson (www.matrixreimprinting.com)

Het werkt effectief bij emotionele en lichamelijke klachten. Ook kan het gebruikt worden om je doelen en dromen te verwezenlijken. Het is ontstaan uit de populaire zelf-help techniek EFT.

Net als zijn voorganger gebruikt Matrix Reimprinting (MR) de Traditionele Chinese Geneeskunde via het meridianen systeem dat al duizenden jaren in de Acupunctuur wordt gebruikt.

EFT heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis voor het oplossen van lichamelijke en emotionele gezondheidsproblemen. Het werkt als volgt: je denkt en verbaliseerd, op een specifieke wijze, een probleem waar je aan wilt werken.

Tegelijker tijd klop je met je vingers op belangrijke eindpunten van je meridiaan systeem. Dit laat stress en trauma vrij uit dit energie systeem. EFT resultaten zijn altijd fenomenaal geweest en heeft verrijkende gevolgen voor ons westers geneeskundig model.

Hoe verschilt MR van deze reeds gevestigde techniek?

Hoewel het ontwikkeld is vanuit EFT heeft het een aantal belangrijke verschillen, zoals bijvoorbeeld:

in conventioneel EFT tapping (kloppen) op eindpunten van meridianen wordt dit gebruikt om de emotionele intensiteit van een oude herinnering af te halen. Wat je dan overhoud, is dat je in staat bent je meest traumatische en stressvolle levenservaringen zonder enige emotionele verstoring of stress te herinneren.

En dat is natuurlijk uiterst bruikbaar omdat negatieve vroegere herinneringen het lichaam in een staat van stress houd en dit kan bijdrage tot ziekten. Met MR is de herinnering echter daadwerkelijk getransformeerd.

Je kunt naar iedere vroegere herinnering gaan, zeggen en doen wat je wilde dat er toen gedaan en gezegd zou zijn, breng nieuwe hulpmiddelen in de herinneren en creëer en transformeer het beeld dat je van de herinnering hebt.

In MR zien we dat deze negatieve herinneringen uit het verleden als beelden of hologrammen vastgehouden worden in het menselijk lichaamsveld. Totdat je ze getransformeerd hebt blijf je je op een onbewust niveau afstellen op deze herinneringen en beïnvloeden ze je gezondheid, je welbevinden en je aantrekkingskracht. Het beeld veranderen creëert zowel geestelijke als emotionele heling en zorgt er voor dat je meer positieve ervaring aan trekt in je leven. En door gelijktijdig op de meridianen te kloppen versnel je het proces.

Het is belangrijk je te realiseren dat dit proces totaal anders is dan ‘het ontkennen van wat er gebeurt is’. Vanuit een kwantum fysieke invalshoek bekeken, hebben we een willekeurige hoeveelheid verleden en toekomst mogelijkheden, het dit stelt je eenvoudig weg instaat om een meer vindingrijke mogelijkheid te kiezen, terwijl de stress en trauma in ons lichaam-geest en lichaams-veld houden ontstaan door traumatische levenservaringen

een respectvolle, zachte manier om negatieve situaties uit het verleden te verwerken en om te zetten in positieve herinneringen

Trauma capsules in het veld

Matrix Reimprinting is in een grote diversiteit aan opwindende protocollen, waaronder verschillende die de volgende situaties kunnen veranderen:

  • Verslaving
  • Fobieën
  • Allergieën
  • Negatieve kernopvattingen
  • Geboorte trauma
  • Relationele problemen
  • Traumatische herinneringen oplossen uit de jeugd, na een ongeluk, verlies van een geliefde etc

en nog veel meer. Je kunt zelfs met vroeger levens en toekomstige ‘zelven’ werken, en ook kun je werken met de wet van aantrekkingskracht.

Matrix Reimprinting gaat ook hand in hand met andere helende methodes zoals coaching, hypnotherapie, psychotherapie, alle verschillende lichamelijk en energie werk, etc. Welke therapie je ook gebruikt een extra middel hebben om op een snelle manier levens trauma’s te transformeren geeft het lichaam de mogelijkheid om uit een staat van stress te komen, zodat heling kan plaats vinden! 
©Karl Dawson

Het klinkt eenvoudig en dat is precies wat het is. Het enige wat u nodig heeft om uw leven te transformeren is een Matrix Reimprinting-EFT Practitioner en dat ben ik, mijn jongste client was 3 jaar mijn oudste client 90 jaar.

Matrix Reimprinting helpt je eenvoudig en snel emotionele zaken los te laten en helpt je de controle over je leven terug te krijgen en te behouden. Het geeft je inzicht in wat je heeft afgeremd en helpt je deze blokkades op te heffen en vooruit te komen. Stel je eens voor hoe vrij je je zult voelen als je eindelijk in staat bent oud zeer los te laten.

Indien u kiest voor een intake gesprek en/of een sessie neemt u dan contact met mij op via het email formulier, op pagina ‘contact‘ vind u ook mijn postadres.

Ik zie ernaar uit u te begeleiden naar een toekomst vrij van negatieve herinneringen, overtuigingen, pijn en/of trauma’s.

Ook al heeft Matrix Reimprinting – EFT opvallend goede klinische resultaten behaald, vervangt het op geen enkele wijze een medische behandeling of medicatie. Er word dan ook verwacht dat een ieder de volledige verantwoordelijk zelf neemt bij het gebruik maken van MR en EFT.