Wie ik ben


wie ik ben

Rimke van Schie, IG3 en tevens heb ik een Matrix Reimprinting-EFT praktijk aan huis,  Matrix Reimprinting via Skype en telefoon is echter ook heel goed mogelijk!

Gediplomeerd in 1973 en nog altijd evenveel passie voor mijn werk, of eigenlijk is die passie nog meer gegroeid sinds ik zo’n 15 jaar geleden in de Thuiszorg ben gaan werken.

Geweldig dat we met ondersteuning thuis kunnen blijven wonen.

De tijden veranderende echter en indicaties werden steeds krapper gesteld, zorg-momenten korter en korter. Resultaat….. nog minder tijd voor de client.

Dit deed mij december 2009 besluiten Zelfstandig Zorg Professional te worden. Januari 2010 ben ik van start gegaan onder de naam Bronzorg. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik werk vanuit mijn bron, mijn hart, met passie en compassie.

Ik ben mij gaan specialiseren in de 24 uurs zorg. Binnen deze vorm van thuiszorg is er geen tijdsbeperking en kan ik die zorg leveren die nodig is. Een geweldige beslissing.

Certificatie

Als ZZP-er dien ik uiteraard gecertificeerd te zijn. Hiervoor ben ik aangesloten bij Kiwa Keurmerk. In het kader van mijn certificering verzoek ik mijn cliënten, of mantelzorg, om een enquete formulier in te vullen via de Kiwa Keurmerk site. Als u hier klikt tevredenheidsonderzoek wordt een pdf zichtbaar waarop te zien is hoe ik word/ben ervaren door de cliënten waar ik 24 uurs zorg heb geleverd.

De feedback die ik van de cliënten en mantelzorg krijg is zeer positief mede omdat mijn empatisch vermogen goed ontwikkeld is, ik daadkrachtig ben, er niet alleen voor de client ben, maar ook  ter ondersteuning van de mantelzorg.

Als ZZP-er is er een VOG nodig, als u hier klikt VOG 2014 ziet u de VOG. Ook een VAR-WUO is verplicht, VAR-WUO 2014-2016. Mijn Kiwa ‘ZZP-er Thuiszorg Keurmerk’ Certificering maakt duidelijk dat ik alle benodigde papieren heb en zorg dat ik up-to-date blijf door middel van bijscholing.

Matrix Reimprinting – EFT

Na jaren intensief EFT (1995, Gary Gregg, emofree.com) werk heeft Karl Dawson (matrixreimprinting.com) vanuit de EFT Matrix Reimprinting ontwikkeld.
Ik zelf maak al jaren vervend gebruik van EFT en heb veel mensen/cliënten mogen ondersteunen bij het verwerken van emotionele problemen, pijn, relatieproblemen etc. (U begrijpt dat het een geweldige ‘tool’ is bij mijn werk in de Particuliere Thuiszorg en waar graag gebruik van wordt gemaakt.) Natuurlijk heb ik mij laten scholen in Matrix Reimprinting omdat dit nog specifieker werkt, met MR zijn we instaat om een negatieve herinnering of trauma volledig en in de kern te verwerken en om te zetten in een positieve herinnering!

Situaties zoals bijvoorbeeld:
verslaving, allergieën, fobieën, chronische lichamelijke klachten, relatieproblemen, straatvrees, negatieve overtuigingen, geboorte trauma’s en vele andere zaken kunnen opgelost worden met MR.

Zolang mijn website www.matrixreimprinting-eft.nl onder (re)constructie is kunt u hier beknopte informatie over Matrix Reimprinting-EFT vinden en natuurlik ook op de site van Karl Dawson en Gary Gregg.

Gegevens:
Kamer van Koophandel 37159948
VAR-WUO
VOG
Kiwa ZZPer Thuiszorg Keurmerk  registratienr 5166 Gecertificeerd
Lid ZorgProfessional
Lid Brancheorganisatie V&VN
Lid GGz Plus
Lid ZZP Nederland
Gediplomeerd 1973
Niveau IG3